Welkom bij SCW Pittelo

Al sinds maart 1976 organiseert Sociaal Cultureel Werk Pittelo, voorheen SCW de Boerderij,  sociaal-culturele activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen uit Pittelo en omgeving.

De stichting is een vrijwilligersorganisatie die volledig draait op het enthousiasme en de concrete inzet van vrijwilligers, van jong tot oud.

De activiteiten richten zich op álle inwoners van Pittelo en omgeving, van jong tot oud, en zónder enig onderscheid op basis van bijvoorbeeld levensovertuiging, afkomst of huidskleur.
 
Onze missie.
De Stichting Sociaal Cultureel Werk Pittelo richt zich op een verantwoord en gevarieerd aanbod aan sociaal-culturele activiteiten voor alle leeftijdscategorieën.

Wij organiseren daarom sociaal-culturele activiteiten voor kinderen, jongeren en volwassenen en bieden huisvesting aan soortgelijke activiteiten van anderen. Al deze activiteiten hebben een sociale, culturele en educatieve functie, voor zowel individuen als groepen.

Met onze activiteiten willen wij een gerichte bijdrage leveren aan de versterking van het gevoel van saamhorigheid in Pittelo, de vergroting van het onderlinge respect, de stimulering van de bereidheid om je voor anderen in te zetten en tenslotte de bevordering van de samenhang van de samenleving als geheel.
 
Alle activiteiten worden bovendien zó georganiseerd dat iedereen daaraan kan deelnemen.

De wijk, dat ben je samen!

 

reacties 0 reacties | Lees verder
reacties 0 reacties | Lees verder
reacties 0 reacties | Lees verder